طرز تهیه غذا برای بیماران سرطانی FOR DUMMIES

طرز تهیه غذا برای بیماران سرطانی for Dummies

طرز تهیه غذا برای بیماران سرطانی for Dummies

Blog Article

خوارکی و دسرهای سالم با چربی خوب مثل کره بادام زمینی و آووکادو یا میلک شیک‌های قوی و خانگی، انواع اسموتی و بستنی‌های سنتی در برخی موارد انتخاب‌های خوبی برای دریافت کالری مورد نیاز بدن‌تان هستند.

یکی از عوارض شایع شیمی درمانی و مصرف داروهای مختلف خشکی بیش از حد دهان است. آب و غذا به خصوص خوراکی‌های خشک و شیرین دهان شما را مرطوب و با ترشح بزاق خشکی دهان را برطرف می‌کنند.

بیماران همچنین ممکن است افزایش احساس بویایی منجر به حساس شدن نسبت به بوهای غذا و تنفر نسبت به بوهای غیرغذایی از جمله صابون و ادکلن را تجربه نمایند. مداخلات غذایی که باعث بوی غذاها گردد همچون سرو غذا بصورت خنک به جای غذای گرم می تواند مفید باشد.

مواردی که باید در مورد تغذیه در طول شیمی درمانی رعایت شود

رژیم غذایی بیماران سرطانی ارتباط برخی از غذاها و ترکیبات غذایی با بروز سرطان

می‌توانید از انواع مختلف تزیین‌ها برای این دسر‌های خود استفاده کنید. به موارد زیر توجه داشته باشید:

تمام سلول‌های بدن برای عملکرد به آب نیاز دارند. در طی شیمی درمانی ممکن است آب بدن از طریق استفراغ یا اسهال از دست برود، بنابراین بیمار باید هر روز حدود هشت لیوان آب بنوشد تا مطمئن شود که تمام سلول‌های بدن آب مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

تهران، بلوار کشاورز، جنب بیمارستان ساسان، خیابان کبکانیان، بن بست فرگاه، پلاک ۱۴ واحد ۱

سریع و آسان تهیه: تهیه این دسر به سرعت انجام می‌شود و نیاز به وقت زیادی ندارد. این ویژگی آن را برای وعده صبحانه‌های شتاب‌زده مناسب می‌کند.

مقالات رژیم غذایی بیماران مبتلا به سرطان

برای درمان واریس چه بخوریم؟

- استفاده از جوانه گیاهان (جوانه ماش، گندم و...) در دورچین‌های غذایی

یکی از مهم‌ترین مسائل در مورد بیمارانی که با سرطان دست و پنجه نرم می‌کنند، توجه به تغذیه در طول شیمی درمانی است؛ زیرا هم بیماری و هم درمان به ‌طور مشترک قادر هستند بر نحوه تغذیه، میزان اشتها، وضعیت گوارشی و علائم روانی ناشی از آن اثر طرز تهیه غذا برای بیماران سرطانی بگذارند. شیمی درمانی می‌تواند بر تحمل برخی […]

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page